Žuvies blynai iš skumbrės file

1333
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • skumbrė – 1 vnt
  • kiaušinis – 1 vnt
  • druska – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • česnakų milteliai – 1 žiupsnis
  • krakmolas – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • džiūvėsėliai – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • svogūnai – 1 vnt
  • grietinė – 3 valgomieji šaukštai
  • saulėgrąžų aliejus – pagal skonį

Paruošimas:

Pirmiausia paruošime tešlos pagrindą. Šakute sumaišykite kiaušinį su džiūvėsėliais ir krakmolu. Ten pat berkite česnakų miltelius su druska. Masę atidėkite į šalį, kad ji išbrinktų.

Skumbrę iš anksto išimkite iš šaldiklio. Pas mus ji svėrė apie 350 g. Supjaustykite žuvį į file, pašalinę galvą su uodega, odą ir kauliukus. File supjaustykite mažais gabalėliais.

Suberkite žuvį į kiaušinių masę. Dėkite mažą svogūną, supjaustytą smulkiais kubeliais. Permaišykite ingredientus. Tešla turi būti truputį tirštesnė, nei blynams.

Dėl to dėkite į ją grietinę. Jums gali prireikti nuo 2 iki 4 šaukštų grietinės, priklausomai nuo jos riebumo. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu dėkite į ją 5-6 blynus.

Kepkite po 3-4 minutes kiekvieną pusę. Paskui gaminius dėkite ant popierinės servetėlės. Ji sugers nereikalingus riebalus. Iš tokio ingredientų kiekio išeis 1 patiekalo porcija.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353