Skanūs virtinukai su neįprastu įdaru: skanesnių dar neragavau, mano mėgstamiausias receptas

7217
Patinka? Duok Like!

Tešla:

  • kvietiniai miltai – 400 g.
  • kiaušinis – 1 kiaušinis.
  • vanduo (verdantis vanduo) – 200 ml.
  • augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.
  • Paruošimui mums prireiks šių produktų:

Įdaras:

– bulvės 2 vnt
– svogūnai 2 vnt
– grybai 300 g
– druska ir prieskoniai pagal skonį
– kiauliena 300 g
– krapai

Mėgstu užplikyti tešlą verdančiu vandeniu, mano manymu, tai geriausias variantas.
Į dubenį beriame miltus, dedame druską, aliejų ir įmušame kiaušinį, pastoviai maišydami pilame verdantį vandenį. Užmaišome gana kietą tešlą.

Tešlai leidžiame šiek tiek ataušti ir dedame į plastikinį maišelį pagulėti 15-20 minučių, o mes tuo metu užsiimsime įdaru.

Grybus nuplauname ir supjaustome plokštelėmis, o paskui apkepame aliejuje 5-7 min.

Bulves nulupame ir sumalame mėsmale, nuspaudžiame sultis ir į tą patį dubenį sumalame svogūną, kad bulvės nepatamsėtų.

Į dubenį sumalame mėsą ir apkeptus grybus, sumaišome visus ingredientus, beriame druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai permaišome.

Tešlą dalijame lygiomis dalimis ir iškočiojame apskritimus.

Į kiekvieno apskritimo vidurį dedame įdaro ir užlipdome kraštus.

Virtinuko dydį darykite savo nuožiūra, aš mėgstu vidutinius, nedidelius.

Verdame virtinukus pasūdytame vandenyje, užvirus vandeniui verdame 7 minutes ir išimame samčiu.

Štai ir viskas, beprotiškai skanūs virtinukai gatavi!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353