Skanių ir traškių kopūstų suktinukų, kurie tuoj pat suvalgomi, receptas

1320
Patinka? Duok Like!

Šiandien mes norime pasiūlyti nepaprastai skanių ir traškių kopūstų suktinukų, kurie sušveičiami akimirksniu, receptą.

Užkandis gaminamas lengvai, o jo skonis neįtikėtinas.

Marinato sudėtinės dalys:

  • geriamasis vanduo – 1000 ml
  • valgomoji druska – 2 valgomieji šaukštai
  • cukrus – 100 g
  • rafinuotas aliejus – 100 ml
  • maistinis actas – 75 ml
  • lauro lapai – 3 vnt
  • juodieji pipirai – 6 žirneliai

Ingredientai suktinukams:

  • kopūstas – 1 gūžė
  • morka
  • malti juodieji pipirai
  • česnakas

Kaip gaminti:

Nupjaukite viršutinę kopūsto gūžės dalį. Paskui išskirstykite likutį lapais. Įmerkite juos kelioms minutėms į verdantį vandenį. Tai reikia padaryti dėl to, kad jie gerai susisuktų.

Storąją lapų dalį reikia nupjauti, o paskui padalinti juos į 2 ar 4 dalis priklausomai nuo dydžio.

Sutarkuokite morką ir sumaišykite su išspaustu česnaku.

Ant kiekvieno lapo dėkite įdaro ir susukite suktinukus.

Sudėkite suktinukus į indą, kur juos marinuosite.

Paruoškite marinatą. Į vandenį berkite druską, cukrų ir užvirinkite. Kai užvirs, virkite sūrymą 7 min. Po to pilkite aliejų, dėkite pipirus, lauro lapus ir pabaigoje supilkite actą.

Verdančiu marinatu užpilkite suktinukus. Viršuje uždėkite svarmenį ir tegu taip stovi 24 val.kambario temperatūroje.

Tolesniam laikymui dėkite suktinukus į šaldytuvą.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353