Kokių produktų reikės:
– 2 virti burokėliai
– 1 virta morka
– 1 virta vidutinio dydžio bulvė
– pusė svogūno
– 130 g silkės
– 60 g majonezo
– krapai
Imamės ruošimo proceso:
Visas daržoves išvirkite ir nulupkite, paskui stambiai sutarkuokite, išskyrus burokėlius.
Burokėlius supjaustykite plonais gabaliukais, o likučius sutarkuokite.
Paimkite foliją ir atkirpkite gabalą. Užtieskite ant jos plėvelę ir išdėliokite burokėlius vienu sluoksniu.
Ant pjaustytų burokėlių tolygiai paskirstykite tarkuotus ir sutepkite majonezu.
Centre dėkite silkę, o iš šonų smulkiai supjaustytą svogūną ir krapus.
Viską atsargiai susukite į vyniotinį, iš viršaus apsukite folija, gerai prispauskite ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą.
Paskui išimkite ir supjaustykite gabalėliais. Galite patiekti.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.