Moliūge troškinta mėsa su daržovėmis. Šis patiekalas toks nuostabus, kad tikrai pretenduoja tapti Jūsų firminiu receptu

1469
Patinka? Duok Like!

Iš pradžių patroškiname daržoves ir mėsą, po to juos troškinsime moliūge orkaitėje, kad į mėsą kaip reikiant įsigertų daržovių sultys. Šis patiekalas toks nuostabus, kad tikrai pretenduoja tapti Jūsų firminiu receptu.

Ingredientai

  •  Augalinio aliejaus – 50 gr
  • Morka – 1 vnt.
  • Kalendros – pagal skonį
  • Pomidorų pastos – 2 valg. š.
  • Juodųjų maltų pipirų – pagal skonį
  • Jautienos – 400 gr.
  • Moliūgas – 1
  • Druskos – pagal skonį
  • Svogūno galvutė – 1

Gaminimas 

Moliūgą nuplauname, nupjauname viršutinę  dalį, išskobiame vidų.

Smulkiai supjaustome svogūną.

Sutarkuojame morką.

Smulkiai supjaustome mėsą.

Į keptuvėje įkaitintą augalinį aliejų sudedame mėsą ir svogūnus, troškiname. Sudedame morkas, troškiname dar 5 minutes. Pridedame pomidorų padažo ir prieskonių, išmaišome.

Ant folijos dedame moliūgą, į jį sudedame daržoves su mėsa.

Moliūgo viršų aptepame sviestu, uždengiame dangteliu.Visą moliūgą apvyniojame folija. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, troškiname valandą.

Po valandos išimame moliūgą iš orkaitės, apibarstome žalumynais ir tiekiame į stalą. Štai toks grožis!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353