Ingredientai:

  • Augalinis aliejus pagal skonį
  • Morkų                          200 g
  • Grietinė                       150 g
  • Pomidorų pasta            150 g
  • Juodieji malti pipirai      pagal skonį
  • Ryžiai                          200 g
  • Faršas                          400 g
  • Druska                        pagal skonį
  • Svogūno galvutė          200 g
  • Paprika                        10 vnt.

Gaminimas:

Morkas sutarkuojame. Svogūną smulkiai supjaustome.

Pusę svogūno apkepinti aliejuje. Prie svogūno pridedam pusę morkų, taip pat apkepinam.

Ryžius apverdam bet neverdam iki galo, sudedam į faršą.

Apkepintą svogūną ir morkas irgi sudedam į faršą.

Paruošiam pipirus – išimam vidurį, nuplaunam. Sudedam į pipirus mėsą.

Į puodą dedam likusį svogūną ir morkas.

Lėkštėje sumaišome grietinę ir pomidorų pastą.

Pridedam pomidorų-grietinės padažą prie daržovių į puodą ir sumaišom.

Į puodą sudedam paprikas, užpilam iki pusės vandeniu ir troškinam 40 min.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353