Mes su vyru pamėgome šiuos skanėstus – dingsta kaip saulėgrąžos: greitas užkandis (dalinuosi receptu)

28876
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • kiaušiniai – 2 vnt
  • kambario temperatūros kefyras – 250 g
  • soda – 1 arbatinis šaukštelis
  • sūris – 150 g
  • druska – pagal skonį
  • svogūnų laiškai – ryšulėlis
  • kvietiniai miltai – 600-650 g

Paruošimo būdas:

Kiaušinius suplakame šluotele, pilame kambario temperatūros kefyrą, pabarstome kepimo milteliais ir permaišome.

Beriame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, tarkuotą sūrį ir permaišome.

Išsijojame miltus, išmaišome ir rankomis minkome tešlą ( turi lipti prie rankų).

Pabarstome tešlą ir stalą miltais, iškočiojame 1 cm storiu.

Supjaustome gabalėliais ir nuvalome nereikalingus miltus.

Apkepame saulėgrąžų aliejuje iš visų pusių, kol taps auksaspalviai.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353