Lašiniai maišelyje. Nesudėtinga ir nebrangu! Gaminamas paprastai, o skonis stulbinantis

932
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • lašiniai 1 kg
  • kiaulienos faršas 250 g
  • druska pagal skonį
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • morka 1 vnt
  • mėsos prieskoniai 1 arbatinis šaukštelis
  • česnakas 4 skiltelės
  • krapai pagal skonį
  • petražolės pagal skonį

Paruošimas::

Į kiaulienos faršą berkite druską, pipirus ir šašlyko prieskonius. Gerai permaišykite ir
padėkite į šalį.

Nuskuskite ir supjaustykite morką plonais šiaudeliais. Smulkiai sukapokite krapus ir
petražoles.

Nuplaukite ir nusausinkite lašinius, nuvalykite odą. Perpjaukite gabalą pusiau, o paskui
kiekvienoje pusėje padarykite kryžmas įpjovas.

Lašinių gabalėlius apibarstykite druska ir pipirais, sutepkite išspaustais česnakais. Taip
pat įtrinkite į lašinius žalumynus, paskui tolygiai paskirstykite faršą ir išdėliokite morkas.

Sujunkite du lašinių gabalus įdaru į vidų, labai tvirtai apriškite siūlu. Gatavus lašinius
dėkite į kepimo maišelį, gerai užvyniokite, vėl perriškite siūlais ir palikite marinuotis 1 val.

Užpilkite lašinius vandeniu ir virkite po užvirimo dar 2 valandas, periodiškai apversdami.

Gatavus lašinius ataušinkite, išimkite iš maišelio ir virvelių, supjaustykite plonomis
riekelėmis ir patiekite.


Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!