Labai tiršta ir aromatinga aviečių uogienė: nors peiliu pjauk

2063
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– avietės – 1 kg
– cukrus – 0,5 kg
– citrinos sultys – 2-4 arbatiniai šaukšteliai

Paruošimas:

Avietes nuplauname ir išdžioviname. Jei uogos švarios, galima neplauti.

Užberiame uogas cukrumi, pilame citrinos sultis, permaišome ir dedame į mikrobangų krosnelę 5 min.

Išimame, permaišome ir dedame vėl į mikrobanginę 10-15 min. Jei tirštumas jus tenkina, daugiau į mikrobanginę nebededame.

Išpilstome karštą uogienę į sterilizuotus stiklainius, užsukame švariais dangteliais, apverčiame ir ataušiname.

Laikome uogienę vėsioje vietoje. Uogienė gaunasi labai tiršta, ryškios ir sodrios spalvos, šviežio aromato. Jums spręsti, ar naudoti mikrobangų krosnelę džemo virimui, bet pabandyti verta.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353