Kodėl mėsa mano blyneliuose visada sultinga, o kitoms šeimininkėms taip neišeina. Dalinuosi savo paslaptimi!

2700
Patinka? Duok Like!

Tokį blynelių receptą aš gavau iš savo anytos, kuri juos gamino taip skaniai, kad mes visada prašydavome pagaminti juos mūsų atvykimui.

Paruošimui mums prireiks tokių ingredientų:

– faršo asorti
– svogūnų
– blynelių

Paruošimo procesas:

Dedame faršą į keptuvę ir pilame truputį vandens, kad faršas liktų sultingas, o ne apskrudęs.

Po 20 minučių į mėsą dedu smulkiai sutarkuotą svogūną (kartu su sultimis). Tai svarbu!

Svarbu sekti,kad visgi liktų truputis skysčio ant keptuvės dugno.

Troškiname po dangčiu kol bus gatavi, periodiškai maišydami. Procesas užima apie 15 minučių.

Neleidžiame mėsai apskrusti! Kitaip įdaras gali nesigauti sultingas!

Blynelius gaminkite pagal savo receptus.

Farširuojame blynus.

Dalį galima užšaldyti, dalį apkepti ant lydyto sviesto ir patiekti.

Blyneliai su sultingu ir skaniu mėsos įdaru paruošti!

Pabandykite šį būdą ir jūs niekada neruošite pagal kitus receptus.

Atrodo, viskas paprasta, tačiau mažai kas žino šį paprastą būdą.


Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!