Keptos cukinijos su česnaku ir žalumynais ispaniškai

2655
Patinka? Duok Like!

Ingredientai

  • cukinijos 2-3 vnt
  • krapai 1 ryšulėlis
  • petražolės pusė ryšulėlio
  • druska pagal skonį
  • alyvuogių aliejus pagal skonį
  • česnakas 6 skiltelės
  • malti juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas:

Cukinijas supjaustykite apie 1,5 cm storio riekutėmis. Dėkite ant lėkštės ar lentelės ir pakankamai dosniai pabarstykite druska iš abiejų pusių. Dėkite riekutes į kiaurasamtį ir palikite 30 min.

Visą česnaką smulkiai sukapokite, sudėkite į dubenėlį. Žalumynus susmulkinkite ir dėkite į česnaką.

Truputį pasūdykite, pagal skonį berkite pipirų ir permaišykite užpilą, šiek tiek patrindami.

Cukinijas dėkite ant popierinio rankšluosčio, uždenkite antru ir kruopščiai nusausinkite.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, dėkite cukinijų riekutes. Kepkite iš abiejų pusių kol lengvai apskrus. Gatavas cukinijas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Pilkite į keptuvę dar šaukštą aliejaus ir dėkite ten česnakų mišinį. Gaminkite pastoviai maišydami 20-30 sekundžių.

Cukinijas dėkite į serviravimo lėkštę, apliekite karštu česnakų užpilu.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353