Kefyriniai virtinukai su vyšniomis

595
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • kefyras 300 ml
  • kvietiniai miltai 460 g
  • druska 0,5 arbatinio šaukštelio
  • soda 0,5 arbatinio šaukštelio
  • vyšnios 400 g
  • avietės 100 g
  • cukrus 60 g

Paruošimas:

Uogas nuplaukite, pašalinkite vyšnių kauliukus. Dėkite į sietelį, kad nutekėtų vanduo.

Sumaišykite kambario temperatūros kefyrą su druska. Išsijokite miltus su soda į gilų dubenį. Suformuokite iš miltų kalnelį, centre padarykite nedidelę duobutę.

Supilkite skystą mišinį į sausą ir užmaišykite tešlą.

Iš gautos tešlos suformuokite vyniotinį ir perpjaukite jį per pusę. Kiekvieną pusę vėl
suformuokite į vyniotinį ir supjaustykite jį į 11 dalių. Taip jums gausis 22 tešlos gabalėliai.

Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą ir dėkite ant jo įdarą: vyšnias, avietes ir truputį
cukraus. Sutvirtinkite kraštus nuo apačios link viršaus, kad gautųsi virtinukai.

Virkite virtinukus apie 4 minutes po užvirimo.

Šis patiekalas labai mėgstamas mūsų šeimoje, tikiuosi, ir jums šis receptas pravers.

Gaminkite su malonumu ir gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!