Išbandykite kai ką naujo: užkandis iš silkės ir lydyto sūrio

877
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– silkės file 200 g
– lydytas sūrelis 200 g
– morkos 50 g
– sviestas 50 g
– druska pagal skonį

Paruošimas:

1. Iš anksto išvirkite morkas su lupenomis, jos turi būti minkštos ir lengvai persidurti peiliu.
Ataušinkite, nulupkite, supjaustykite smulkiais kubeliais.

2. Lydytą sūrį iš anksto patalpinkite į šaldymo kamerą 20 min. Pašalusį sūrį bus lengviau pjaustyti gabalėliais. Susmulkinkite sūrį peiliu, dėkite į morkas.

3. Išdarinėkite silpnai sūdytą silkę, gaudami file be kaulų ir plonos odelės. Silkės file supjaustykite smulkiais kubeliais, dėkite į pagrindinį mišinį.

4. Sviestą iš anksto išimkite iš šaldytuvo, kad jis taptų minkštas ir elastingas. Sviestą dėkite į smulkintų komponentų mišinį.

5. Masę permaišykite, pasūdykite pagal skonį, dėkite į šaldytuvą 30 minučių, kad ji truputį sustingtų.

6. Patiekite užkandį kartu su šviežio batono riekutėmis. Taip pat galima iškart užtepti ant duonos, taip ir patiekiant.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353