Daržovių pagardas sriuboms ir antriesiems patiekalams

3274
Patinka? Duok Like!

Toks pagardas dedamas į sriubas ir antruosius patiekalus likus 10 minučių iki gaminimo pabaigos, apskaičiuojant 2 valgomuosius šaukštus 3 l puodui. Antrųjų patiekalų ruošimui prieskonio imama mažiau.

Ingredientai:

  • pomidorai 2 kg
  • svogūnai 2 kg
  • morkos 2 kg
  • paprika 300 g
  • krapai 300 g
  • petražolės 300 g
  • druska 500 g

– Pomidorus sumalti mėsmale. Jei yra sulčiaspaudė, galima pomidorus išspausti ja – nebus sėklų.

– Morkas galima sutarkuoti, o galima sumalti mėsmale.

– Svogūną ir papriką galima supjaustyti peiliu, o galima sumalti mėsmale.

– Žalumynus supjaustyti peiliu kuo smulkiau.

– Susmulkintas daržoves ir žalumynus dėti į indą, berti druską. Kruopščiai permaišyti.

Palikti parai, kol pilnai ištirps druska, periodiškai pamaišant.

– Išdėlioti į stiklainius, užsukti dangtelius. Toks pagardas laikomas šaldytuve.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353