Bulvės su mėsa, užklotos sūriu

1027
Patinka? Duok Like!

Ingredientai

  • kiauliena 700 g
  • bulvės 800 g
  • druska pagal skonį
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • saulėgrąžų aliejus pagal skonį
  • svogūnas 1 vnt
  • kietasis sūris 100 g
  • garstyčios 1 valgomasis šaukštas
  • majonezas 2 valgomieji šaukštai
  • graikiškas jogurtas 2 valgomieji šaukštai

Paruošimas

Supjaustykite mėsą plonomis plokštelėmis, uždenkite maistine plėvele ir išmuškite
plaktuku. Sutepkite gabalėlius druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Nulupkite ir stambiai sutarkuokite bulves, nuspauskite sultis, pasūdykite ir permaišykite.

Sutepkite kepimo formą sviestu, tolygiai išdėliokite bulves. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, truputį paspauskite ir išdėliokite.

Kad paruoštumėte padažą, stambiai sutarkuokite kietąjį sūrį, dėkite garstyčių, majonezo,
jogurto ir permaišykite.

Tolygiai paskirstykite gautą padažą ant viršutinio patiekalo sluoksnio. Uždenkite formą
pergamentiniu popieriumi ir folija, kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Dabar nuimkite kepimo popierių ir foliją, kepkite dar 20 minučių tokioje pat
temperatūroje.

Įsiminkite padažą, aprašytą bulvių su mėsa ir sūriu paruošime. Jį galima naudoti ir
kitiems patiekalams.

Imkite reikiamus ingredientus ir įkaitinkite orkaitę – atėjo laikas
paruošti kažką skanaus!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353