Blyneliai su traškia plutele ir sultingu įdaru: paprasta, greita ir labai skanu

1393
Patinka? Duok Like!

Daržovių blyneliai pagal tradicinį turkų receptą

Siūlome pasigaminti blynelių iš aguročių su brynzos arba fetos įdaru. Geriausia patiekti su jogurto padažu.

Ingredientai:

  • Aguročiai — 800 g
  • Svogūnas — 2 vnt.
  • Kiaušiniai — 2 vnt.
  • Kepimo milteliai — 1 a.š.
  • Miltai– 0,5 stiklinės
  • Brynza arba feta — 200 g
  • Krapai ir petražolės
  • Druska
  • Augalinis aliejus kepimui

Patiekimas:

  • Turkiškas jogurtas — 1 stiklinė
  • Česnakas  — 3 skiltelės
  • Kapoti žalumynai
  • Druska ir pipirai

Gaminimo būdas:

Aguročius nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Pabarstykite druskos, pipirų ir leisti pastovėti 20 min., kad išleistų sultis.

Skystį nusunkti.Į aguročių masę pridėti smulkiai pjaustyto svogūno, kapotus žalumynus ir šakute plaktus kiaušinius.Tada įberkite susmulkintą brynzą ir miltus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite.Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Šaukštu sudėkite tešlą ir kepkite, kol pasidarys auksinės spalvos.Iškeptus blynus dėkite į lėkštę, kur paklotas popierinis rankšluostis, kad nutekėtų riebalai.Padažui jogurtą sumaišykite su išspaustu česnaku, smulkintais žalumynais ir prieskoniais.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353