Be orkaitės. 5 metus gaminu šį nuostabų biudžetinį tortą! Be sausainių ir be želatinos

10621
Patinka? Duok Like!

Imkimės gaminti!

1. Giliame dubenyje aš sumaišau cukrų ir miltus. Paskui suberiu kakavą ir kepimo miltelius.

2. Permaišau sausus ingredientus mentele iki vienalytės masės, o paskui supilu pieną ir verdantį vandenį.

3. Paskui pilu aliejų ir dedu kiaušinius.

4. Suplaku masę šluotele iki vienalytės masės. Tešla gaunasi skystos grietinės konsistencijos.

5. Kepu blynus keptuvėje po dangčiu ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Iš šio tešlos kiekio man išėjo 5 blynai.

6. Gaminu kremą. Sumaišau riebią grietinę ir cukrų iki vienalytės masės.

7. Paskui ant blyno aš dedu nedidelio diametro lėkštę ir išpjaunu apskritimą. Darau tai tam, kad tortas išeitų lygus. Mano lėkštės diametras 18 cm. Blynų kraštus aš naudosiu torto pabarstams.

8. Palaipsniui surenku tortą, pertepdama kiekvieną paplotį grietininiu kremu. Galima naudoti bet kokį kremą. Galima dėti į kremą sutirštinto pieno, grietinėlės ar sviesto. Torto kraštus pertepu kremu teptuko pagalba.

9. Paskui blenderyje smulkinu papločių nuopjovas į smulkius trupinius ir mentelės pagalba, iš apačios į viršų aš uždedu trupinius ant torto šonų. Dedu tortą nakčiai į šaldytuvą.

Per naktį tortas gerai persisunkė ir jį galima patiekti! Jis labai skanus ir švelnus.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353