Tiesiog įdėkite kiaulienos karka į orkaitę, ir rezultatas jums patiks

50
Patinka? Duok Like!

Nėra nieko paprasčiau. Tai tikrai skanu. Galima gaminti šventei arba tiesiog kaip kasdienę vakarienę. Šis receptas taps pagrindiniu patiekalu ant jūsų stalo, nes jis labai skanus. Valgykite su malonumu! Būsiu dėkinga, jei parašysite, ar jums patiko receptas.

Ingredientai:
* 2 kiaulienos karkos
* Rozmarinas
* 2 svogūnai
* 5-6 česnako skiltelės
* 2 arbatiniai šaukšteliai paprikos
* 1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
* 1 arbatinis šaukštelis džiovintos adžikos
* 2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus
* 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
* Augalinis aliejus – kepimui
* 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
* 500 ml šviesaus alaus

Gaminimas:
Kiaulienos karkas gerai nuplaukite ir nusausinkite.

Padarykite įpjovas kaip nuotraukoje.

Gerai įtrinkite druska, įpjovose įdėkite rozmarino.


Uždenkite maistine plėvele ir palikite nakčiai šaldytuve.


Stambiai supjaustykite svogūnus, sutrinkite 5-6 česnako skilteles.

Dubenyje sumaišykite 2 arbatinius šaukštelius paprikos, 1/2 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų, džiovintą adžiką, 2 valgomus šaukštus aliejaus ir garstyčias.


Ištraukite karkas iš šaldytuvo, išimkite rozmariną.


Apkepkite karkas iš visų pusių iki auksinės plutelės ir dėkite į kepimo formą.

2-3 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūnus su česnaku ir dėkite prie mėsos.

Aptepkite paruoštu padažu, įdėkite rozmarino, įberkite čiobrelių, supilkite 500 ml šviesaus alaus.

Uždenkite folija (2 sluoksniai).


Kepkite 220 °C temperatūroje 60 minučių.


Apverskite ir kepkite dar 20-30 minučių 220 °C temperatūroje.

Nuimkite foliją ir kepkite dar 10-15 minučių 190 °C temperatūroje.

Parašykite, ar jums patiko receptas? Būsiu dėkinga, jei komentaruose paliksite savo nuomonę.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353