Šiandien gaminu sriubą su faršu ir kopūstais.Gaunasi sodrus mėsiškas skonis. Sriuba laba soti ir aromatinga

341
Patinka? Duok Like!

Sriubas su faršu galima ruošti iš įvairių daržovių ir įvairiais būdais. Šiandien gaminu sriubą su faršu ir kopūstais.

Renkuosi būdą, kai mėsa iš anksto apkepama, o paskui papildoma daržovėmis ir užpilama vandeniu.

Pagal skonį ir aromatą ši sriuba panaši į klasikinę kopūstienę, tik be mėsos gabalėlių. Gaunasi sodrus mėsiškas skonis. Sriuba laba soti ir aromatinga.

Ingredientai:
– 400 g mėsos faršo
– 200 g kopūsto (baltagūžio)
– 4 bulvės
– 1 morka
– 1 svogūnas
– 3 arbatiniai šaukšteliai pomidorų pastos
– 3-4 svogūno laiškai
– 4-5 krapų šakelės
– pagal skonį maltų pipirų (juodųjų)
– pagal skonį druskos

Instrukcijos:

1. Paruošimui naudoju 3 l talpos kazaną, galima pakeisti keptuvu ar storadugniu puodu. Į aliejų dedame faršą, kepame aukštoje temperatūroje pastoviai maišydami apie 5 min. Pas mane naminis kiaulienos faršas, galima imti bet kokį pagal skonį.

2. Faršo smarkiai neapkepame. Dedame į jį smulkiai pjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotą morką. Maišydami kepame 5-7 min.

3. Dedame pomidorų pastą ir porą minučių apkepame.

4. Bulves pjaustome nedideliais kubeliais, dedame į kazaną.

5. Dedame šiaudeliais supjaustytus kopūstus.

6. Viską užpilame vandeniu iki krašto, dedame druskos, lauro lapą. Permaišome ir verdame 20-25 minutes, kol kopūstai su bulvėmis taps minkšti.

7. Į gatavą sriubą su faršu ir kopūstais dedame juoduosius pipirus, pjaustytus žalumynus, užviriname ir nuimame nuo viryklės. Sriuba gaunasi tirštoka ir labai aromatinga.

8. Gatavą sriubą su faršu pilstome į lėkštes ir iškart patiekiame. Man patinka pagardinti ją citrinos griežinėliu, grietine ar majonezu. Dėl faršo sriuba yra sodraus mėsos skonio. Aromatu ir skoniu ji panaši į kopūstienę, tik be mėsos gabalėlių.

Gero apetito!!!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353