Kiaulienos karką perku dažnai ir daug. Tokią šaltieną gaminti vienas malonumas, o jos skonis gaunasi nuostabus

705
Patinka? Duok Like!

Visi ingredientai šio recepto paruošimui pateikti straipsnio pabaigoje.

Ingredientai:

  • 2 kiaulienos karkos
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 3 lauro lapai
  • pipirų žirneliai
  • 150 g džiovintų pomidorų
  • petražolės
  • 4-5 skiltelės česnako

Paruošimo būdas:

Kiaulienos karkas dedame į puodą ir užpilame vandeniu. Verdame jas. Kai susidaro putos, jas nuimame. Beriame druską ir verdame ant lėtos ugnies 2 val.

Po 2 valandų dedame morkas, svogūną ir verdame ant lėtos ugnies dar 1 val.

Paskui dedame pipirų žirnelius, lauro lapus ir verdame dar 30 min.

Paskui išimame karkas ir pašaliname kaulus, odą, nereikalingus riebalus ir sausgysles.

Pjaustome mėsytę ir dedame į gilų indą.

Pjaustome džiovintus pomidorus ir dedame į mėsytę.

Pjaustome petražoles ir dedame į mėsą su pomidorais.

Smulkiname česnako skilteles ir dedame prie kitų ingredientų.

Dedame grūdėtąsias garstyčias ir 150 ml gatavo sultinio. Gerai permaišome.

Pilame šiek tiek sultinio į silikoninę formą.

Dedame pirmą mėsos sluoksnį ir pilame dar truputį sultinio.

Paskui dedame antrą mėsos sluoksnį ir užpilame sultiniu iki mėsos paviršiaus.

Dedame nakčiai į šaldytuvą.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353