Reikes:
– 4 bulvės
– gabalėlis sviesto
– 3 valgomieji šaukštai miltų
– petražolės
– 3 dešrelės
– aliejus (kepimui)
– grietinė (patiekimui)
Kaip gaminti:
4 bulves supjaustome gabalėliais.
Išverdame, nupilame vandenį.
Dedame gabalėlį sviesto.
Virtas bulves sutriname grūstuve.
Leidžiame bulvių košei ataušti. Dedame 3 valgomuosius šaukštus miltų ir pjaustytas petražoles.
3 dešreles stambiai sutarkuojame.
Ir taip pat dedame į dubenį su bulvėmis.
Gerai permaišome visus ingredientus.
Iš bulvių košės lipdome nedidelius kotletukus.
Ir dedame į keptuvę su aliejumi.
Apverčiame į kitą pusę, uždengiame dangčiu ir kepame iki gatavumo.
Patiekiame su grietine.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.