Lašiniai maišelyje. Nesudėtinga ir nebrangu! Gaminamas paprastai, o skonis stulbinantis

2455
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • lašiniai 1 kg
  • kiaulienos faršas 250 g
  • druska pagal skonį
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • morka 1 vnt
  • mėsos prieskoniai 1 arbatinis šaukštelis
  • česnakas 4 skiltelės
  • krapai pagal skonį
  • petražolės pagal skonį

Paruošimas::

Į kiaulienos faršą berkite druską, pipirus ir šašlyko prieskonius. Gerai permaišykite ir
padėkite į šalį.

Nuskuskite ir supjaustykite morką plonais šiaudeliais. Smulkiai sukapokite krapus ir
petražoles.

Nuplaukite ir nusausinkite lašinius, nuvalykite odą. Perpjaukite gabalą pusiau, o paskui
kiekvienoje pusėje padarykite kryžmas įpjovas.

Lašinių gabalėlius apibarstykite druska ir pipirais, sutepkite išspaustais česnakais. Taip
pat įtrinkite į lašinius žalumynus, paskui tolygiai paskirstykite faršą ir išdėliokite morkas.

Sujunkite du lašinių gabalus įdaru į vidų, labai tvirtai apriškite siūlu. Gatavus lašinius
dėkite į kepimo maišelį, gerai užvyniokite, vėl perriškite siūlais ir palikite marinuotis 1 val.

Užpilkite lašinius vandeniu ir virkite po užvirimo dar 2 valandas, periodiškai apversdami.

Gatavus lašinius ataušinkite, išimkite iš maišelio ir virvelių, supjaustykite plonomis
riekelėmis ir patiekite.

Patinka? Duok Like!