Žiemą žalumynų neperku: 2 puikūs būdai paruošti žalumynus žiemai

4948
Patinka? Duok Like!

Žalumynai žiemą kainuoja nepigiai, kad sutaupyčiau šeimos biudžetą, aš žiemai ruošiu ne tik petražoles bei krapus, bet ir svogūnų laiškus.

Aš turiu 2 puikius variantus šiam produktui šaldyti. Nieko sunkaus nėra, viskas greita ir paprasta.

Pirmas būdas:

Prireiks:

– 80 g svogūnų laiškų
– 40 g sviesto
– pipirai, druska priklausomai nuo skonio

Procesas:

Svogūnų laiškus būtina nuplauti ir supjaustyti taip, kaip jums patogu. Dėti į blenderį.

Truputį pasūdyti, dėti sviestą ir galima berti pipirų, jei norite.

Susmulkinti blenderiu.

Į gautą masę įberti dar svogūnų laiškų. Vėl susmulkinti benderiu.

Paimti ledukų formą ir išdėlioti gautą masę. O galima susukti į foliją ar maistinę plėvelę dešrelės forma.

Svogūnų kubelius galima naudoti ruošiant įvairius patiekalus, sriubas, troškinius, padažus.

Formelę apsukti plėvele ir dėti į šaldiklį.

Kai viskas sušals, perdėti kubelius į maišelį ar konteinerius.

Laikyti šaldytuve.

Antras būdas

Smulkiai sukapoti svogūnus.

Suberti į maišelį, uždaryti ir dėti į šaldymo kamerą.

Po to perdėti į konteinerį, uždaryti dangčiu ir dėti į šaldymo kamerą.

Laikyti ten visą laiką.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353