Užkandis gaunasi ne tik sotus, bet ir labai skanus bei gražus – japoniškas suši visada pritraukia dėmesį ir skatina apetitą.
Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:
– agurkas 1 vnt
– virti kiaušiniai 2 vnt
– krabų lazdelės 2 vnt
Paruošimo procesas:
Agurką nulupame ir perpjauname į 2 dalis.
Vidinėje pusėje aštriu peiliu darome tinklelio pavidalo įpjovas.
Vieną dalį pabarstome druska, trupučiu cukraus ir sutepame garstyčiomis.
Triname abi agurko dalis viena į kitą, kad masė persunktų ir antrą agurko dalį. Paskui agurką pjaustome į 2-3 juosteles.
Smulkiai sutarkuojame kiaušinius ir sumaišome su smulkiai sukapotais žalumynais, majonezu. Sūdome pagal skonį.
Krabo lazdelę išvyniojame, ant krašto dedame dalį agurko ir truputį kiaušinių pastos. Susukame lazdelę į vyniotinį.
Taip suvyniojame visas krabų lazdeles su kiaušinių pasta ir agurku.
Perpjauname visus suktinukus į porą dalių, dedame į lėkštę ir patiekiame.