Mamos receptai – Obuolių pyragas Šarlotė naujai! Skanu, gražu ir originalu

1983
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • miltai – 300 g.
  • obuoliai – 4 vnt.
  • kiaušiniai – 4 vnt.
  • kefyras – 200 g.
  • cukrus – 250 g.
  • sviestas – 150 g.
  • vanilinas – 3 g.
  • druska – žiupsnelis.
  • kepimo milteliai – 10 g.

Paruošimas:

Perpjauname obuolius į 2 dalis, paskui kiekvieną supjaustome skiltelėmis.

Sutriname suminkštėjusį sviestą su cukrumi, vanilinu ir druska.

Po vieną įmušame kiaušinius, gerai suplakdami po kiekvieno.

Dedame kefyrą ir sijotus miltus, suplakame iki vienalytės masės.

Pilame tešlą į formą, suteptą aliejumi.

Išdėliojame obuolių skilteles.

Viršų pabarstome cukrumi.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min.

Patinka? Duok Like!