Jei jūs nemėgstate krevečių – tai jūs tiesiog nemokate jų paruošti! Krevetės grietinėlės padaže su džiovintais pomidorais ir špinatais – kas gali būti skaniau ir originaliau. Padažas ir pomidorai puikiai pabrėžia krevečių skonį.
Ingredientai:
- kietasis sūris 50 g
- grietinėlė 250 ml
- česnako skiltelės 3 vnt
- itališki prieskoniai 2 valgomieji šaukštai
- vištienos sultinys 125 ml
- džiovinti pomidorai 50 g
- alyvuogių aliejus 2 valgomieji šaukštai
- krevetės 700 g
- špinatai 100 g
Paruošimas:
- Krevetes nulupti.
2. Česnaką smulkiai sukapoti.
3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti česnaką.
4. Dėti krevetes.
5. Apkepti 3-5 min bėgyje. Perdėti krevetes į lėkštę.
6. Į keptuvę, kur kepė krevetės, supilti grietinėlę ir vištienos sultinį.
7. Berti itališkus prieskonius.
8. Sūrį smulkiai sutarkuoti.
9. Dėti sūrį į keptuvę.
10. Virti padažą ant lėtos ugnies.
11. Kai padažas truputį sutirštės, dėti džiovintus pomidorus.
12. Po to sudėti špinatus, ruošti dar porą minučių.
13. Ir dėti krevetes, permaišyti.
Skanaus!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.