Jei jūs nemėgstate krevečių – tai jūs tiesiog nemokate jų paruošti! Krevetės grietinėlės padaže su džiovintais pomidorais ir špinatais – kas gali būti skaniau ir originaliau. Padažas ir pomidorai puikiai pabrėžia krevečių skonį.

Ingredientai:

  • kietasis sūris 50 g
  • grietinėlė 250 ml
  • česnako skiltelės 3 vnt
  • itališki prieskoniai 2 valgomieji šaukštai
  • vištienos sultinys 125 ml
  • džiovinti pomidorai 50 g
  • alyvuogių aliejus 2 valgomieji šaukštai
  • krevetės 700 g
  • špinatai 100 g

Paruošimas:

  1. Krevetes nulupti.

2. Česnaką smulkiai sukapoti.

3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti česnaką.

4. Dėti krevetes.

5. Apkepti 3-5 min bėgyje. Perdėti krevetes į lėkštę.

6. Į keptuvę, kur kepė krevetės, supilti grietinėlę ir vištienos sultinį.

7. Berti itališkus prieskonius.

8. Sūrį smulkiai sutarkuoti.

9. Dėti sūrį į keptuvę.

10. Virti padažą ant lėtos ugnies.

11. Kai padažas truputį sutirštės, dėti džiovintus pomidorus.

12. Po to sudėti špinatus, ruošti dar porą minučių.

13. Ir dėti krevetes, permaišyti.

Skanaus!