Ingredientai:

  • karpis – 4 vnt
  • bulvės – 500 g
  • pomidorai – 4 vnt
  • česnakai – 4 skiltelės
  • sviestas – 30 g
  • alyvuogių aliejus – 2 valgomieji šaukštai
  • svogūnai – 2-3 vnt
  • citrina – 1 vnt
  • žalumynai – pagal skonį
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį
  • druska – pagal skonį

Paruošimas:

Nuluptas bulves supjaustome gabaliukais ir dedame ant skardos, užtiestos folija.

Sumaišykite alyvuogių aliejų, sviestą, druską, pipirus ir žalumynus. Permaišykite ir iš viršaus užpilkite bulves.Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Svogūnus, supjaustytus plonais pusžiedžiais,ir smulkintą česnaką apkepkite alyvuogių aliejuje, kol bus pusiau gatavi.

Išimame iš orkaitės bulves ir viršuje dedame svogūną ir česnaką, supjaustytus pomidorus, o viršuje – išvalytą žuvį, likusius svogūnus ir pomidorus.
Pagal pageidavimą pridedame žuvies prieskonių.

  1. Dėkite ant žuvies citriną, supjaustytą riekelėmis ir kepkite orkaitėje apie 40 min.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353