Norite pagaminti skaniausią ir labai gražų mėsos pyragą? Tada greičiau skaitykite receptą!
Paprastas ir originalus patiekalas, kurį ilgam prisimins visi namiškiai ir svečiai, o paskui prašys iškepti jį vėl.
Pagrindiniai ingredientai:
* kiaušiniai – 6 vnt;
* kiaulienos faršas – 650 g;
* mocarela – 50 g;
* sluoksniuota tešla – 1 lapas;
* petražolės – 35 g;
* česnakas – 15 g;
* pipirai, druska pagal skonį
Kaip gaminti:
* Kietai išvirti 4 kiaušinius, paruošti faršą kaip koldūnams.
* Į paruoštą faršą įmušti 1 kiaušinį, išmaišyti, pasūdyti ir įberti pipirų, sukapoti petražoles smulkiai, supjaustyti česnaką, viską išmaišyti.
* Sūrį padalinti į 9 riekes.
* Skardą užtiesti maistiniu pergamentu, viršuje dėti sluoksniuotos tešlos lapą,pusę faršo išsklaidyti po lapą.
* Antru sluoksniu dėti 5 mocarelos riekes, viršuje 4 virtus kiaušinius, po to vėl mocarelos sluoksnis.
* Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių, kepti 30 min.
* Išimti iš orkaitės pyragą, supjaustyti gabaliukais.
Visiems pavyksta iš pirmo karto! O pažiūrėkite į šį originalų pjūvį! Toks grožis ir skonis!