Karbonadas su grybais ir sūriu nudžiugins ne vieną vyrą. Patiekalas labai sotus ir dera beveik su bet kokiu garnyru. Karbonadas išeina labai skanus, aromatingas, o ant jo esanti pagalvėlė iš grybų ir sūrio suteikia patiekalui švelnumo ir sodrumo.

Ingredientai:

  • Kiauliena 550 g;
  • Kietasis sūris 150 g;
  • Pievagrybiai 150 g;
  • Svogūno galvutė 1 vnt.;
  • Grietinė  15% 200 ml;
  • Augalinis aliejus 1 v.š.;
  • Žalumynai pagal skonį;
  • Druska, pipirai pagal skonį.

Gaminimas:

    1. Paruošiam mėsą: nupjaunam lašinius ir supjaustom porcijiniais gabalais.
    2. Kiekvieną gabalą išmušame iš abiejų pusių.
    3. Įkaitinam keptuvę ir šiek tiek apkepinam mėsą iš abiejų pusių.
    4. Nuvalom svogūną ir supjaustome smulkiais kubeliais.
    5. Grybus nuplaunam ir smulkiai supjaustom.
    6. Nuvalom česnaką ir išspaudžiam presu į grietinę, ten pat sudedam ir smulkintus žalumynus.
    7. Į kepimo formą sudedam mėsos gabalus. Tada sluoksniais dedam svogūnus ir pabarstom prieskoniais.
    8. Ant svogūno dedam grybus ir užpilame grietinės padažu. Viską apibarstome tarkuotu sūriu.
    9. Įkaitinam orkaitę iki  200 С ir dedam mėsą kepti 30 minučių.
    10. Iškepusius karbonadus pjaustome porcijomis ir tiekiam į stalą.
      Gero apetito!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353