Vištienos krūtinėlė azijietiškai (visada gaunasi sultinga ir švelni, ir labai paprastai)

205
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

1. vištienos krūtinėlė – 1 vnt
2. sojos padažas – 70 ml
3. balzaminis actas – 1 valgomasis šaukštas
4. raudonieji pipirai – 1/3 arbatinio šaukštelio
5. paprika – 1⁄2 arbatinio šaukštelio
6. česnakas – 4 skiltelės
7. krakmolas – 50 g
8. aliejus
9. vanduo

Paruošimo būdas:

1. Vištienos krūtinėlę įpjauname peiliu iš vienos pusės, uždengiame maistine plėvele ar paprastu plastikiniu maišeliu ir kruopščiai išmušame iš kitos pusės.

2. Perdedame vištieną į gilų indą, apliejame ją sojos padažu, dedame balzaminį actą, raudonuosius pipirus, papriką ir smulkintą česnaką.

3. Krūtinėlę gerai aptepame prieskoniais, uždengiame maistine plėvele ir dedame valandai į šaldytuvą marinuotis.

4. Po valandos apvoliojame krūtinėlę krakmole iš abiejų pusių ir apkepame aliejuje, kol susidarys gelsva plutelė.

5. Paskui įpilame truputį vandens ir troškiname ant lėtos ugnies po dangčiu 3 min.

6. Paruošę dedame krūtinėlę į lėkštę ant salotos lapų, pabarstome sezamu ir patiekiame.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353