Svečiuose paragavau užkandį iš pomidorų ir iškart įsimylėjau

2900
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

1. švieži krapai – 1 ryšulėlis
2. česnakas – 4 skiltelės
3. druska – 1 valgomasis šaukštas
4. cukrus – 1 arbatinis šaukštelis
5. Provanso žolelės – 1 arbatinis šaukštelis
6. korėjietiškų morkų prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
7. juodieji pipirai – 1/3 arbatinio šaukštelio
8. pomidorai – 6 vnt
9. aitriojo pipiro ankštys – 1⁄2 vnt
10. aliejus – 50 ml
11. 6% obuolių actas – 3 valgomieji šaukštai
Paruošimo būdas:

1. Šviežius krapus smulkiai supjaustome ir perdedame į gilią lėkštę.

2. Česnaką smulkiai sutarkuojame ir dedame į krapus.

3. Taipogi beriame druską, cukrų, Provanso žoleles, prieskonius korėjietiškoms morkoms, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai permaišome.

4. Pomidorus įpjauname kryžmai ir pripildome įpjovas paruoštu įdaru.

5. Įdarytus pomidorus perdedame į kepimo maišelį (galima imti bet kokį indą), dedame smulkiai pjaustytą ankštinį pipirą, apliejame pomidorus aliejumi ir 6% obuolių actu.

6. Maišelį užrišame ir dedame į šaldytuvą 12 val.

7. Paskui pomidorus išimame , dedame į lėkštę ir patiekiame.

Pabandykite paruošti, tikiuosi jums patiks. Jeigu patiko, dalinkitės receptu su draugais.

Patinka? Duok Like!