Svečiuose paragavau užkandį iš pomidorų ir iškart įsimylėjau

2706
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

1. švieži krapai – 1 ryšulėlis
2. česnakas – 4 skiltelės
3. druska – 1 valgomasis šaukštas
4. cukrus – 1 arbatinis šaukštelis
5. Provanso žolelės – 1 arbatinis šaukštelis
6. korėjietiškų morkų prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
7. juodieji pipirai – 1/3 arbatinio šaukštelio
8. pomidorai – 6 vnt
9. aitriojo pipiro ankštys – 1⁄2 vnt
10. aliejus – 50 ml
11. 6% obuolių actas – 3 valgomieji šaukštai
Paruošimo būdas:

1. Šviežius krapus smulkiai supjaustome ir perdedame į gilią lėkštę.

2. Česnaką smulkiai sutarkuojame ir dedame į krapus.

3. Taipogi beriame druską, cukrų, Provanso žoleles, prieskonius korėjietiškoms morkoms, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai permaišome.

4. Pomidorus įpjauname kryžmai ir pripildome įpjovas paruoštu įdaru.

5. Įdarytus pomidorus perdedame į kepimo maišelį (galima imti bet kokį indą), dedame smulkiai pjaustytą ankštinį pipirą, apliejame pomidorus aliejumi ir 6% obuolių actu.

6. Maišelį užrišame ir dedame į šaldytuvą 12 val.

7. Paskui pomidorus išimame , dedame į lėkštę ir patiekiame.

Pabandykite paruošti, tikiuosi jums patiks. Jeigu patiko, dalinkitės receptu su draugais.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353