Ingredientai:
1. švieži krapai – 1 ryšulėlis
2. česnakas – 4 skiltelės
3. druska – 1 valgomasis šaukštas
4. cukrus – 1 arbatinis šaukštelis
5. Provanso žolelės – 1 arbatinis šaukštelis
6. korėjietiškų morkų prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
7. juodieji pipirai – 1/3 arbatinio šaukštelio
8. pomidorai – 6 vnt
9. aitriojo pipiro ankštys – 1⁄2 vnt
10. aliejus – 50 ml
11. 6% obuolių actas – 3 valgomieji šaukštai
Paruošimo būdas:
1. Šviežius krapus smulkiai supjaustome ir perdedame į gilią lėkštę.
2. Česnaką smulkiai sutarkuojame ir dedame į krapus.
3. Taipogi beriame druską, cukrų, Provanso žoleles, prieskonius korėjietiškoms morkoms, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai permaišome.
4. Pomidorus įpjauname kryžmai ir pripildome įpjovas paruoštu įdaru.
5. Įdarytus pomidorus perdedame į kepimo maišelį (galima imti bet kokį indą), dedame smulkiai pjaustytą ankštinį pipirą, apliejame pomidorus aliejumi ir 6% obuolių actu.
6. Maišelį užrišame ir dedame į šaldytuvą 12 val.
7. Paskui pomidorus išimame , dedame į lėkštę ir patiekiame.
Pabandykite paruošti, tikiuosi jums patiks. Jeigu patiko, dalinkitės receptu su draugais.