Sultinga žuvis orkaitėje. Žuvis pagal šitą receptą gaunasi tokia sultinga ir švelni, kad galima pirštelius apsilaižyti

4690
Patinka? Duok Like!

Man teko ragauti labai daug žuvies patiekalų, pagamintų orkaitėje, tačiau tokios skanios žuvies aš neragavau niekada.

Žuvis pagal šitą receptą gaunasi tokia sultinga ir švelni, kad galima pirštelius apsilaižyti, tai neperdedant geriausias žuvies orkaitėje receptas!

Pabandykite, ir jums tikrai patiks.

Ingredientai:

* žuvies file – 1 kg;
* pomidorai -pusė  kg;
* sūris – 300 g;
* česnakas – 4 skiltelės ;
* majonezas – 350 g;
* citrina – 1 vnt;
* petražolės – 4 šakelės;
* svietas – 30 g;
* druska, pipirai – pagal skonį.

Receptas:

* Pradžioje nuplaukite žuvies file. Žuvies file galite pasirinkti pagal savo skonį, kokią žuvį labiausiai mėgstate, tokią ir galite ruošti.

* Dedame file ant popierinio rankšluosčio ir lengvai nusausiname.

* Sūdome, barstome pipirais mūsų file. Imame citriną, perpjauname pusiau ir spaudžiame sultis iš vienos puselės iškart ant žuvies.

* Žalumynus pjaustome kaip galima smulkiau.

* Sūrį smulkiai sutarkuojame.

* Česnaką nulupame ir išspaudžiame.

* Pomidorus plauname ir pjaustome plonais griežinėliais.

* Maišome majonezą, pusę sūrio, česnaką ir žalumynus.

* Skardą iš anksto sutepame sviestu ir dedame ant jos mūsų file. Ant file dedame mišinį iš majonezo, sūrio, česnako ir žalumynų.

* Viršuje dedame pomidorų griežinėlius ir pabarstome likusiu sūriu.

* Kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 min.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353