Mėgstate džiuginti namiškius skania pica?
Štai tešlos receptas, su kuria patiekalas išeina kaip italų restoranėliuose.
Ingredientai:
- 250 ml šilto vandens
- 450 g miltų
- 10 g mielių
- druska
- cukrus
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
Į dubenį supilkite vandenį. Įdėkite mieles, druską, cukrų ir gerai išmaišykite. Įdėkite 250 g miltų, sviesto ir kruopščiai permaišyite.
Paskui suberkite likusius miltus ir užmaišykite minkštą ir purią tešlą.
Palikite tešlą 40 min.
Iškočiokite tešlą į apskritimą ar stačiakampį priklausomai nuo jūsų skardos ir viršuje dėkite jūsų mėgstamą įdarą.
O jūs mėgstate picą?
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.