Ingredientai:
- vištų ketvirčiai – 800 g
- gira – 1,5 stiklinės
- svogūnai – 2 vnt
- druska – pagal skonį
- malti juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus. Pasūdykite juos ir paspaudykite ranka, kad išsiskirtų sultys. Išraiškingesniam skoniui svogūną galima sutarkuoti ar susmulkinti blenderiu.

Į svogūnus dėkite mėsą be odos ir kaulų, pasūdykite ir berkite pipirų pagal skonį ir
užpilkite gira.


Palikite vištieną marinuotis bent jau 4 val.
Įkurkite ugnį. Užmaukite ant iešmų ar išdėliokite ant grotelių vištienos šašlyką. Apkepkite
iš visų pusių ant anglių.

Vištienos šašlykas giroje – tikras atradimas gurmanams. Nepamirškite paįvairinti jūsų
meniu grybais, lavašu ar duona, žuvimi.

Daržoves galima užmarinuoti aliejuje ir prieskoniuose ir iškepti ant grotelių ar paprasčiausiai supjaustyti ir patiekti kaip traškų
užkandį.


















