Kokių produktų reikės:
– 2 virti burokėliai
– 1 virta morka
– 1 virta vidutinio dydžio bulvė
– pusė svogūno
– 130 g silkės
– 60 g majonezo
– krapai
Imamės ruošimo proceso:
Visas daržoves išvirkite ir nulupkite, paskui stambiai sutarkuokite, išskyrus burokėlius.
Burokėlius supjaustykite plonais gabaliukais, o likučius sutarkuokite.
Paimkite foliją ir atkirpkite gabalą. Užtieskite ant jos plėvelę ir išdėliokite burokėlius vienu sluoksniu.
Ant pjaustytų burokėlių tolygiai paskirstykite tarkuotus ir sutepkite majonezu.
Centre dėkite silkę, o iš šonų smulkiai supjaustytą svogūną ir krapus.
Viską atsargiai susukite į vyniotinį, iš viršaus apsukite folija, gerai prispauskite ir pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą.
Paskui išimkite ir supjaustykite gabalėliais. Galite patiekti.