Šiais metais, kaip ir pernai, aš šventei paruošiu Pekino antį orkaitėje! Nieko skanesnio aš neragavau!

2474
Patinka? Duok Like!

Šiais metais, kaip ir pernai, aš šventei paruošiu Pekino antį orkaitėje! Nieko skanesnio aš neragavau! O svečiai buvo taip nustebinti puikaus skonio, kad greitai iš anties liko tik kauleliai! Receptas labai paprastas, bet skonis pats prabangiausias!

Ingredientai:

* antis (vidutiniškai 2 kg svorio);
* dar mums prireiks 2l vandens;
* 150 ml sojos padažo;
* 20 ml paprastos degtinės;
* 1,5 arbatinio šaukštelio pipirų mišinio;
* 1 lauro lapas;
* 2 aštrūs pipiriukai;
* žiupsnelis anyžiaus;
* 2 arbatiniai šaukšteliai medaus;
* cinamono lazdelė.

Receptas:

* Taigi, paruoškime marinatą. Tam užvirinkite vandenį. Ataušinkite. Įdėkite į vandenį pipiro, lauro lapą, sojos padažą, degtinę,anyžių ir cinamoną. Sojos padažo dėkite 100 ml, 50 ml pasilikite.

* Antį dėkite į troškinimo indą, arba kitą talpą. Užpilkite paruoštu vandeniu su prieskoniais. Palikite 2 paras šaldytuve. Periodiškai apverskite antį, kad ji pasimarinuotų iš visų pusių.

* Po nurodyto laiko nusausinkite antį popieriniu rankšluosčiu.

Sumaišykite 50 ml sojos padažo su medumi ir gerai ištrinkite antį. Įpilkite vandens į skardą, o antį dėkite ant grotelių, kurias dėsite virš skardos.

Kepkite antį apie 2 val 200 laipsnių temperatūroje.

Mėsa gaunasi labai švelni, pati nusineria nuo kaulo, apetitiška plutelė!  Būtinai pabandykite.

Bus skanu!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353