Rostbifas su bekonu. Šį nuostabų vyniotinį ne tik lengva paruošti, bet ir suvalgyti

305
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • jautienos faršas – 1 kg
  • svogūnas – 1 vnt
  • kiaušiniai – 6 vnt
  • džiūvėsėliai – 50 g
  • bekonas – 375 g
  • kietasis sūris – 50 g
  • kumpis – 50 g
  • saliamis – 50 g
  • druska – pagal skonį
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį

Dėkite į faršą smulkintą svogūną, 2 kiaušinius, džiūvėsėlius, druską ir pipirus. Gerai
permaišykite.

Ištieskite ant stalo foliją ir išdėliokite bekoną taip, kaip parodyta video. Paskirstykite faršą
nesiekiant bekono kraštų.

Padenkite faršą sluoksniais iš sūrio, kumpio ir saliamio griežinėlių. Kiaušinius išvirkite,
nulupkite ir išdėliokite į eilę.

Folijos pagalba susukite vyniotinį. Apvyniokite jį šia folija ir kepkite 200 laipsnių
temperatūroje 60 minučių.

Šį nuostabų vyniotinį ne tik lengva paruošti, bet ir suvalgyti. Kol rostbifas kepa, jūs galite
įmesti į orkaitę bulvių.

Gausis nuostabus garnyras mėsai.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353