Purūs blynai be kiaušinių: greitas receptas

131
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– 220 ml išrūgų
– 260 g kvietinių miltų
– 3 valgomieji šaukštai cukraus
– 0,5 arbatinio šaukštelio sodos
– druskos pagal skonį
– aliejaus kepimui

Paruošimas:

1. Paruošus naminę varškę iš kefyro, išrūgas, kurios liko, truputį pašildyk. Paskui berk nurodytą kiekį cukraus. Druskos berk savo nuožiūra priklausomai nuo to, ar tu nori padaryti orinius blynus sūrius ar saldžius. Bet kokiu atveju nors žiupsnelį reikia įberti. Permaišyk, kad druska ir cukrus ištirptų išrūgose.

2. Toliau būtinai persijok per sietą miltus. Tada jie bus lengvesni, nesusimes į gumuliukus.
Kruopščiai permaišyk ingredientus, kad jie susimaišytų į vienalytę masę. Tai reikia daryti šluotele ar paprastu šaukštu. Paskui berk sodą ir dar kartą permaišyk. Tešla turi gautis pakankamai tiršta, bet ne kieta.

3. Pilk į keptuvę saulėgrąžų aliejų ir dėk ant viryklės. Kai jis įkais, suformuok iš tešlos blyną. Jį pakanka palaikyti ant keptuvės vos kelias minutes, kol neatsiras auksaspalvė plutelė. Paskui apversk į kitą pusę.

4. Gatavus purius blynus be kiaušinių būtinai dėk ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės.Tai būtina, norint pašalinti nereikalingus riebalus. Galima patiekti su grietine ar uogiene.

Neabejotinai, šis receptas, kaip paruošti purius blynus be kiaušinių, pravers kulinarinėje knygoje. Esant minimaliam ingredientų kiekiui ir sugaištam laikui galima padaryti porą porcijų sočių blynelių. Patariame pabandyti tiesiog dabar.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!