Nereikia brangių produktų, sūrio ir mėsos. Aš imu tik kopūsto gūžę ir 3 kiaušinius, gaminu lengvus ir labai skanius pusryčius

12593
Patinka? Duok Like!

Taigi, paruošimui mums prireiks:
* vidutinė kopūsto gūžė
* kiaušiniai – 3 vnt
* prieskoniai – aš imu įprastus mėsai, druską ir česnaką, jūs galite naudoti savo,
* pavyzdžiui pipirus,
* krapus, česnaką ir t.t., kad derėtų su kopūstu.

Pirma, ką mums reikia padaryti, tai įpilti į puodą vandens ir pastatyti ant ugnies, kol mes užsiimame su kopūstu, vanduo užvirs. Vandenį reikia truputį pasūdyti.

Dabar mums reikia perpjauti gūžę į 8 dalis.


Kai vanduo užverda, dedame kopūstą ir verdame apie 10-15 min, periodiškai žiūrėkite, kad kopūstas išvirtų, bet nepervirtų.

Kai kopūstas išvirs, jį reikia perdėti ant lentos ar lėkštės ataušti.

O mes, kol kopūstas aušta, pereiname prie kiaušinių ruošimo, įmušame visus tris kiaušinius į gilią lėkštę.

Beriame prieskonius, druską ir viską kruopščiai išmaišome.

Kopūstas truputį ataušo, dabar jį galima supjaustyti 1,5-2 cm storio griežinėliais.

Dedame keptuvę ant ugnies ir įpilame truputį saulėgrąžų aliejaus. Kai keptuvė įkaito, mirkome kopūsto gabalėlius iš abiejų pusių iš anksto paruoštuose kiaušiniuose ir dedame juos į keptuvę.

Apkepame iš abiejų pusių kol pagels, bet nereikia persistengti, kad kiaušiniai nepridegtų.

Dedame jau gatavą patiekalą į lėkštę, galima pridėti pomidorų ar žalumynų, o galima viską kartu jūsų nuožiūra.

Gavosi labai nebrangus ir skanus patiekalas, tikiuosi jums patiks. O taip pat įdomu, ar kas nors gamino tai anksčiau? Parašykite, prašau, komentaruose!

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!