Iš pradžių patroškiname daržoves ir mėsą, po to juos troškinsime moliūge orkaitėje, kad į mėsą kaip reikiant įsigertų daržovių sultys. Šis patiekalas toks nuostabus, kad tikrai pretenduoja tapti Jūsų firminiu receptu.
Ingredientai
- Augalinio aliejaus – 50 gr
- Morka – 1 vnt.
- Kalendros – pagal skonį
- Pomidorų pastos – 2 valg. š.
- Juodųjų maltų pipirų – pagal skonį
- Jautienos – 400 gr.
- Moliūgas – 1
- Druskos – pagal skonį
- Svogūno galvutė – 1
Gaminimas
Moliūgą nuplauname, nupjauname viršutinę dalį, išskobiame vidų.

Smulkiai supjaustome svogūną.

Sutarkuojame morką.

Smulkiai supjaustome mėsą.

Į keptuvėje įkaitintą augalinį aliejų sudedame mėsą ir svogūnus, troškiname. Sudedame morkas, troškiname dar 5 minutes. Pridedame pomidorų padažo ir prieskonių, išmaišome.

Ant folijos dedame moliūgą, į jį sudedame daržoves su mėsa.

Moliūgo viršų aptepame sviestu, uždengiame dangteliu.Visą moliūgą apvyniojame folija. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, troškiname valandą.

Po valandos išimame moliūgą iš orkaitės, apibarstome žalumynais ir tiekiame į stalą. Štai toks grožis!


















