Ingredientai:
- Augalinis aliejus pagal skonį
- Morkų 200 g
- Grietinė 150 g
- Pomidorų pasta 150 g
- Juodieji malti pipirai pagal skonį
- Ryžiai 200 g
- Faršas 400 g
- Druska pagal skonį
- Svogūno galvutė 200 g
- Paprika 10 vnt.
Gaminimas:
Morkas sutarkuojame. Svogūną smulkiai supjaustome.
Pusę svogūno apkepinti aliejuje. Prie svogūno pridedam pusę morkų, taip pat apkepinam.

Ryžius apverdam bet neverdam iki galo, sudedam į faršą.

Apkepintą svogūną ir morkas irgi sudedam į faršą.
Paruošiam pipirus – išimam vidurį, nuplaunam. Sudedam į pipirus mėsą.
Į puodą dedam likusį svogūną ir morkas.
Lėkštėje sumaišome grietinę ir pomidorų pastą.

Pridedam pomidorų-grietinės padažą prie daržovių į puodą ir sumaišom.
Į puodą sudedam paprikas, užpilam iki pusės vandeniu ir troškinam 40 min.

















