Ingredientai:

  • Augalinis aliejus pagal skonį
  • Morkų                          200 g
  • Grietinė                       150 g
  • Pomidorų pasta            150 g
  • Juodieji malti pipirai      pagal skonį
  • Ryžiai                          200 g
  • Faršas                          400 g
  • Druska                        pagal skonį
  • Svogūno galvutė          200 g
  • Paprika                        10 vnt.

Gaminimas:

Morkas sutarkuojame. Svogūną smulkiai supjaustome.

Pusę svogūno apkepinti aliejuje. Prie svogūno pridedam pusę morkų, taip pat apkepinam.

Ryžius apverdam bet neverdam iki galo, sudedam į faršą.

Apkepintą svogūną ir morkas irgi sudedam į faršą.

Paruošiam pipirus – išimam vidurį, nuplaunam. Sudedam į pipirus mėsą.

Į puodą dedam likusį svogūną ir morkas.

Lėkštėje sumaišome grietinę ir pomidorų pastą.

Pridedam pomidorų-grietinės padažą prie daržovių į puodą ir sumaišom.

Į puodą sudedam paprikas, užpilam iki pusės vandeniu ir troškinam 40 min.