Ingredientai:
- kiaušiniai – 2 vnt
- kambario temperatūros kefyras – 250 g
- soda – 1 arbatinis šaukštelis
- sūris – 150 g
- druska – pagal skonį
- svogūnų laiškai – ryšulėlis
- kvietiniai miltai – 600-650 g
Paruošimo būdas:
Kiaušinius suplakame šluotele, pilame kambario temperatūros kefyrą, pabarstome kepimo milteliais ir permaišome.


Beriame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, tarkuotą sūrį ir permaišome.

Išsijojame miltus, išmaišome ir rankomis minkome tešlą ( turi lipti prie rankų).


Pabarstome tešlą ir stalą miltais, iškočiojame 1 cm storiu.

Supjaustome gabalėliais ir nuvalome nereikalingus miltus.

Apkepame saulėgrąžų aliejuje iš visų pusių, kol taps auksaspalviai.
















