Lengvos kaip pūkas bandelės – jūs tikrai panorėsite jas pasigaminti

62
Patinka? Duok Like!

Ingredientai tešlai:

– 185 g pieno
– 3 g sausų mielių
– 250 g miltų
– 30 g cukraus
– 3 g druskos
– 20 g sviesto

Ingredientai glazūrai:

– 40 g tamsaus šokolado
– 40 g balto šokolado

Imamės gamybos:

1. Šiltame piene ištirpiname mieles.

Į išsijotus miltus dedame cukrų, išmaišome. Pilame pieną, užmaišome tešlą.

2. Dedame kambario temperatūros sviestą, minkome tešlą rankomis.

3. Formuojame rutulį, uždengiame jį maistine plėvele ir paliekame, kol tešla pakils 2-3 kartus.

4. Supjaustome gautą tešlą į 16 vienodų gabalėlių.

5. Iš kiekvieno formuojame rutulį. Uždengiame tešlą audiniu ir paliekame dar 15 min.

6. Dar kartą paminkome ir formuojame rutuliukus. Dedame į skardą, užtiestą kepimo popieriumi.

Paliekame dar 30 minučių tešlos pakilimui.

7. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 150 laipsnių, 17 min. Atvėsiname orkaitėje, išimame.

8. Dviejų rūšių šokoladą tirpiname.

Perpilame į konditerinį maišelį ar paprastą maišelį nukirptu galiuku, šokoladu puošiame bandeles.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!