Ruošiu vakarienę iš faršo labai paprastai ir greitai, o svarbiausia – nereikia kepti keptuvėje

640
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– kiaulienos-jautienos faršas 500 g
– kiaušiniai 2 vnt
– lydytas sūrelis 100 g
– pomidorai 1-2 vnt
– majonezas 1 valgomasis šaukštas
– itališkų žolelių mišinys 0,5 arbatinio šaukštelio
– druska pagal skonį
– malti juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas:

– Mėsą iš anksto sumalkite į faršą. Idealiai tiks jautienos ir kiaulienos mišinys, esant pageidavimui galima imti bet kokios kitos rūšies mėsą. Į faršą berkite druskos, maltų pipirų, itališkų žolelių, kruopščiai permaišykite rankomis.

– Kiaušinius iš anksto kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite. Baltymą ir trynį sutarkuokite. Lydytą sūrelį irgi smulkiai sutarkuokite, dėkite į kiaušinių drožles. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Sultis, kurios išsiskyrė pjaustant, nupilkite. Pomidorus dėkite į sūrį ir kiaušinius, dėkite majonezą.

– Mišinį pabarstykite maltais pipirais ir druska, kruopščiai permaišykite.

– Skardą užtieskite folija. Mėsos faršą padalinkite į 6 lygias dalis. Iš kiekvienos porcijos susukite rutulį, paskui suformuokite plokščią paplotį, dėkite ant folijos per atstumą vienas nuo kito.

– Viršuje dėkite kalniukus iš kiaušinių, sūrio ir pomidorų mišinio.

– Skardą pašaukite į įkaitintą orkaitę, kepkite patiekalą 180 laipsnių temperatūroje 30 min.

– Gatavą patiekalą papuoškite žalumynais, patiekite.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353