Kiek karštų patiekalų beplanuotumėte patiekti ant šventinio stalo, šaltų užkandžių būtinai reikia. O ką labiausiai mėgsta svečiai? Žinoma, aromatingą pjaustytą mėsą, kurią galima užsidėti ant sumuštinio arba suvalgyti su bulvyte. Žodžiu, pjaustyta mėsa – nepamainomas daiktas ant šventinio stalo.
Ją reikia patiekti gražiausiame inde, prabangiai papuoštą ir estetiškai išdėliotą. Bet kaip tai padaryti, jei dešrų ir mėsos daugybė rūšių, o dar ir daržovių reikia pridėti ryškumui? Kaip viską sutalpinti?
Šiandien mes jums parodysime 30 mėsos užkandžių apipavidalinimo variantų. Jie gana paprastai paruošiami, tačiau atrodo fantastiškai gražiai.
1.
2. 3. 4. 5.
6.
7.
8.
9. 10
.
11.
12.
13.
14.
15
.
16.
17.
18. 19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.