Ingredientai:
- kiaulienos kepenys – 500 g
- sūdyti lašiniai – 100 g
- kiaušinis – 1 vnt
- manų kruopos – 3 valgomieji šaukštai
- svogūnas – 1 vnt
- česnakas – 3 skiltelės
- aliejus – 5 valgomieji šaukštai
- druska – pagal skonį
- malti juodieji pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
Kiaulienos kepenis plauname, pjaustome gabalėliais ir sumalame mėsmale. Taip pat nulupame svogūną ir česnaką ir taipogi susmulkiname mėsmale. Nepamirštame ir lašinių.
Juos irgi reikia susmulkinti kartu su kepenėlėmis. Paskui dedame manus, druską, pipirus. Taip pat įmušame kiaušinį.
Permaišome ir paliekame 30 minučių, kad manai spėtų išbrinkti.
Dabar apkepame kotletus aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Ilgai kepti nereikia.
Ypatingam sultingumui apkeptus kotletus galima patroškinti įpylus truputį vandens 10 minučių po dangčiu.
Kotletukai gatavi. Gero apetito!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.