Tinginių balandėliai su ryžiais ir faršu: dieviškas skonis

5631
Patinka? Duok Like!

Pradžiuginkite ne tik save, bet ir savo šeimą! 

Ko mums prireiks:

  • mėsos faršas (apie 400 g)
  • kiaušinis (1 vnt)
  • kopūstas (baltagūžis, 200-210 g)
  • ryžiai (2 valgomieji šaukštai)
  • svogūnas (1 vnt)
  • pomidorų padažas (2 valgomieji šaukštai)
  • morka (1 vnt)
  • aliejus (nedaug)
  • prieskoniai (pagal skonį)

Paruošimas:

Taigi, iš pradžių reikia paruošti ryžius. Dedame juos į puodelį ir paliekame ant ugnies, kol bus pusiau gatavi. Ugnis turi būti vidutinė.

O mes tuo metu imame kopūstą, susmulkiname jį ir praleidžiame per mėsmalę.

Taigi,  dabar smulkiname svogūną ir žalumynus. Po to tarkuojame morką.

Po to imame gilų indą ir dedame ten visus šiuos produktus.

Po to gerai permaišome ir vienu metu dedame kiaušinį ir prieskonius. 

Pačioje pabaigoje iš gautos masės formuojame apvalius balandėlius, kaip parodyta nuotraukoje.

Dedame juos į keptuvę apkepti tol, kol iš visų pusių nepastebėsime rusvo atspalvio.

Po to pilame pomidorų padažą ir vandenį. Truputį patroškiname. Taip balandėliai bus žymiai švelnesni.

Viskas, mes baigėme! Mūsų patiekalas paruoštas. 

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353