Originalus žele tortas su vaisiais

215
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– grietinė 400 ml
– cukrus 200 g
– pienas 100 ml
– želatina 25 g
– įvairių spalvų žele 3 pakuotės
– vaisiai

Paruošimas:

1. Paimti didelį indą, jo dugne gražiai išdėlioti vaisius – tai bus torto viršus. Žele ištirpinti vandenyje pagal instrukciją ant pakuotės, truputį pašildyti. Vandens geriau pilti truputį mažiau, kad žele būtų stangresnė. Pilti pirmą sluoksnį į indą ir dėti į šaldytuvą.

2. Kol stingsta pirmas sluoksnis, būtina ištirpinti kitos spalvos žele. Kai pirmasis sluoksnis sustingo, išimti tortą iš šaldytuvo, dėti ant jo vaisius ir užpilti antrą sluoksnį. Dėti į šaldytuvą. Analogiškai padaryti su trečiuoju žele sluoksniu.

3. Paskutinis torto sluoksnis bus grietininis. Sumaišyti grietinę su cukrumi, piene ištirpinti želatiną, truputį pašildyti ir pilti į grietinę. Galima dėti truputį vanilino ar kakavos. Užpilti paskutinį sluoksnį ir dėti tortą į šaldytuvą pilnai sustingti.

4. Kad gatavą originalų žele tortą su vaisiais perdėtumėte ant lėkštės, būtina indą su tortu įdėti į karštą vandenį kelioms sekundėms ir apversti ant lėkštės. Galima papuošti mėta, cukatomis, vaisių gabalėliais.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353