Gaminu aguročius visą savaitę ir nenusibosta. Paprastas receptas su faršu

264
Patinka? Duok Like!

Skaniausias patiekalas iš aguročio ir faršo! Jis labai sotus, biudžetinis, paprastas, tačiau visiškai nenusibosta. Galima valgyti nors visą vasarą, kol aguročių sezonas!

Išbandykite „balandėlius“ naujai. Tai taip neįprasta ir taip skanu! Visa šeima puikiai įvertins pastangas ir naują patiekalą.

Ingredientai:
– aguročiai – 3-4 vnt
– svogūnas – 1 vnt
– morka – 1 vnt
– faršas – 0,5 kg
– ryžiai – 0,5 stiklinės
– prieskoniai, druska pagal skonį
– grietinė – 150 g
– pomidorų padažas – 150 g
– vanduo – 1 stiklinė
– aliejus

Aguročių „balandėliai“

Supjaustykite aguročius ilgomis plonomis riekelėmis. Tai galima padaryti specialia trintuve arba peiliu.

Aguročių likučius smulkiai supjaustykite. Dėkite apkeptas morkas ir svogūnus, neapdorotą faršą ir neapdorotus ryžius. Berkite druskos ir pipirų, permaišykite. Riekeles įdarykite faršu su daržovėmis. Suktinukus išdėliokite formoje, suteptoje aliejumi.

Inde sumaišykite pomidorų padažą, grietinę ir vandenį, truputį pasūdykite. Užpilkite suktinukus.

Valandai pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Gaunasi skaniausi aguročių „balandėliai“.

Paruoškite tokį neįprastą patiekalą bent kartą. Esame įsitikinę, kad visa šeima įvertins ir prašys pakartoti!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353