Ingredientai

  • Morkos  – 2 vnt.
  • Česnako skiltelės – 3 vnt.
  • Jautienos faršas – 500 g
  • Juodieji malti pipirai – pagal skonį
  • Cinamonas – 1 a.š.
  • Šviežios petražolės – 1 ryš.
  • Konservuotos pupe – 1 skardinės
  • Balzamiko – 2 v.š.
  • Kumino  –  1 a.š.
  • Čili pipirai – 1 a.š.
  • Konservuoti pomidorai – 2 skardinės
  • Druska – pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus – pagal skonį
  • Svogūno galva – 2 vnt.
  • Paprika – 2 vnt.

 Gaminimas

Papriką perpjauti, išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais.

Morkas sutarkuoti stambia tarka.

Supjaustyti svogūną ir česnaką.

Keptuvėje įkaitinti aliejų. Sudėti pipirus, morkas, svogūną ir česnaką.

Nuskinti petražolės lapelius, o stiebelius sudėti į keptuvę.

Pridėti kumino, cinamono, čili pipirų ir druskos.

Į keptuvę sudėti pupeles, prieš tai nupylus skystį iį skardinės.

Sudėti pomidorus. Viską sumaišyti ir troškinti apie 10 min., uždengus dangčiu.

Mėsos faršą apkepinti keptuvėje. Galima faršą dėti iškart prie daržovių, bet skaniau bus, jei jis bus apkepintas atskirai.

Sudėti faršą į daržoves, troškinti, uždengus dangčiu, valandą laiko ant pačios mažiausios ugnies.

Pabaigoje pridėti balzamiko actą. Prieš paduodant į stalą, pabarstyti petražolės lapeliais.

Gero apetito!

Bonusas

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353